Снимка Булфото, архивБългарин и украинец са загиналите при челен удар между

...
Снимка Булфото, архивБългарин и украинец са загиналите при челен удар между
Коментари Харесай

Двама работници от Балкански поток са загиналите при удара на бус и ТИР тази сутрин

Снимка Булфото, списък

Българин и украинец са загиналите при преден удар сред микробус, пренасящ служащи по газопровода " Балкански поток " и ТИР, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Петима са ранените.

Катастрофата е станала в 5,37 часа тази заран на основен път Е-79 край отбивката за село Винище в община Монтана.
На място е умрял мъж на 44 години от Украйна, който работел по построяването на газопровода, а водачът на микробуса - български жител на 52 години от Монтана, е умрял в кола за спешна помощ на път за болничното заведение в регионалния град.

Шофьорът на тежкотоварния камион с хасковска регистрация - българин на 66 години, е в сериозно положение в болница в Монтана и има заплаха за живота му. Останалите четирима ранени са мъже от Русия, Беларус и Украйна. Те са пътували в микробуса и работели на разнообразни обекти в област Монтана по построяването на " Балкански поток ". Четиримата са с комоцио в болница в Монтана, като няма заплаха за живота им.

По време на съдбовния конфликт микробусът е пътувал в посока към Монтана, а камионът към Видин. Фирмата, превозвала служащите към обектите, е от Чипровци. Все още се обясняват аргументите за челния удар, само че се допуска заспиване на кормилото на единия от водачите.

Заради огледите на мястото и разчистването на колите основен път Е-79 е бил затворен за придвижване до 13,30 часа и трафикът е пренасочван през други направления.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР